1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 رأی 0.00 (0 آرا)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

- «به» میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند.

نحوه خرید و نگهداری

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

خواص غذایی

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

خواص درمانی

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها ازجمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

می‌گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

 

1

خواص به



2

خواص کنگر



3

خواص شاتره



4

خواص کرفس



5

خواص چای گزنه



6

خواص چای ختمی



7

خواص سماق



8

خواص چای کوهی



9

خواص نوشیدنی کفیر



10

خواص پوست سیب ‌زمینی



11

خواص میخک



12

خواص شیر نارگیل



13

خواص خاویار



14

خواص روغن کنجد



15

خواص گلابی



16

خواص و انواع رشته



17

خواص کشک



18

خواص کندر



19

خواص گوشت مرغ



20

خواص تخم کتان



21

خواص طالبی



22

خواص رازیانه



23

خواص خاکشیر



24

خواص غلات



25

خواص تخم پرندگان



26

خواص روغن کنجد



27

خواص شلیل



28

خواص بادام زمینی



29

خواص زردآلو



30

خواص گون (گیاه مولد کتیرا)



31

خواص خـردل و سُس آن



32

خواص کافئین



33

خواص آووکادو



34

خواص به



35

خواص کشک



36

صبحانه‌ای برای تقویت مغز



37

خواص کره بادام زمینی



38

خواص ‌گوشت‌ کبک



39

خواص شاتوت



40

خواص بامبو



41

خواص کفیر



42

خواص لیمو ترش



43

انواع رشته و ویژگی های آن



44

خواص تـُــــــرُب و تربچه



45

خواص دلستر



46

خواص درماني چای سبز



47

خواص چای سفید



48

لبنیات



49

خواص خربزه



50

خواص طالبی



51

فواید سبوس



52

گیاهان دارویی مفید برای اعصاب



53

گیاهان دارویی مفید برای پوست



54

خواص گلابی



55

خواص گلاب



56

خواص نارنگی



57

خواص ماهی کیلکا



58

خواص سیب



59

خواص پنیر



60

خواص کاسنی



61

خواص برگ سنا



62

خواص فلفل ها



63

خواص اسطوخودوس



64

خواص گیاه شنگ



65

خواص گل مغربي



66

خواص سيب زميني



67

خواص قلم گاو



68

آرامش در يك فنجان چاي



69

خواص چای قرمز یا چای ترش



70

بخور اکالیپتوس



71

خواص سیاه دانه



72

خواص نارنج



73

خواص شیرسویا



74

خواص مویز



75

خواص آب کرفس



76

خواص لیمو عمانی Citrus aurantifolia



77

خواص ازگیل



78

آشنايي با خواص انيسون



79

خواص كله پاچه



80

خواص عناب



81

خواص نخود



82

خواص ماش



83

خواص برنج



84

خواص كشك



85

خواص زالزالک



86

خواص لبو



87

مقايسه چاي سبز، سفيد و سياه



88

فوق العاده لیمو ترش



89

ارزش غذایی خمير مايه



90

خواص امگا



91

خواص شير شتر



92

دوغ خواب‌ آور



93

امگا 3 را بهتر بشناسید



94

خواص درمانی ریحان



95

خواص نعناع



96

خواص شاهي Garden Cress



97

خواص ترخون



98

همه چیز درباره پروبیوتیک ها



99

خواص آب ‌نبات



100

خواص فلفل قرمز



101

خواص زغال اخته



102

خواص شگفت انگیز آب لیمو



103

خواص گوشت شتر



104

آهن این تخم مرغ7 برابر تخم مرغ های معمولی است!!



105

ويژگي‌هاي يک نان خوب



106

خواص عرقيات سنتي



107

فواید گوشت مرغ



108

مقایسه انواع گوشت سفید



109

خواص شگفت انگیز آب لیمو برای سلامتی



110

خواص دارچین Cinnamon



111

خواص زنجبیل زنجبیل؛ دارویی برای تهوع



112

چاي شما سبز



113

خواص عسل ها



114

خواص گلپر



115

فوايد سونا



116

خواص گوشت بلدرچین



117

انواع چای و خواص آن‌ها



118

شربت ‌های سنتی مناسب برای روزهای گرم



119

خواص موسير



120

خواص گیاهان و میوه ها



121

خواص موسير



122

خواص رُب انار



123

خواص گوشت بلدرچین



124

خواص لوبیا سبز



125

خواص دارچین



126

خواص جگر



127

انواع رشته و ویژگی های آن



128

شیرکاکائو و شیرهای طعم دار



129

خواص شیر



130

خواص عسل ها



131

خواص سنبل ختائی



132

خواص سرخار گل



133

خواص بورانی



134

خواص درمانی چای سبز



135

خواص درمانی عناب



136

خواص اسفرزه



137

خواص درمانی بادام



138

خواص چای ریحان



139

خواص رب انار



140

خواص چای گزنه



141

خواص کشمش



142

خواص درمانی گلپر



143

خواص گوجه‌ سبز



144

خواص تره‌ فرنگي



145

سوهان؛ سرشار از انرژي و ويتامين



146

خواص توت فرنگي



147

خواص توت سفید



148

خواص كنگر



149

خواص کدو سبز



150

خواص هويج



151

خواص نارگيل



152

خواص چغاله بادام



153

خواص خربزه



154

خواص عسل



155

خواص خرمالو



156

خواص کدو حلوایی و تخم کدو



157

خواص کنجد



158

خواص موز



159

خواص ذرت



160

خواص آجیل



161

خواص کلم بروکلی



162

خواص گوجه سبز



163

خواص ریواس



164

میوه انبه



165

گیاهان دارویی مفید برای سرماخوردگي



166

کدام گیاه برای کدام بیماری؟



167

سنجد و خواص آن Elaeagnus angustifolia



168

فندق و خواص آن



169

خواص نخود‏فرنگی



170

خواص سركه



171

خواص شیر



172

خواص زرشک



173

خواص بادمجان



174

خواص گوشت بوقلمون



175

خواص پونه



176

خواص گوشت شترمرغ



177

فواید آب سیب



178

خواص ماست



179

خواص ماست موسیر



180

خواص قارچ



181

خواص ماءالشعير



182

خواص سماق (Sumac)



183

خواص ميوه آووکادو Avocados



184

خواص مفید تخمه‏ کدو



185

خواص رازیانه



186

پنیر



187

خواص تمبر هندی



188

خواص چای ترخون



189

خواص هویج



190

خواص زردچوبه



 

100 گرم به چه دارد؟

انرژی پروتئین کربوهیدرات چربی فیبر ویتامین C
52کالری 0.37 گرم 14.08 گرم 9 گرم 1.7 گرم 13.8 گرم

- همشهری آنلاین

Tagged Under