1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 رأی 0.00 (0 آرا)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در دنیا بیشترین ژلاتین از خوک ساخته می‌شود که از نظر شرع مقدس اسلام حرام است. ژلاتین مصرفی در کشور ما از استخوان گاو یا ماهی استخراج می‌شود که حلال است. ژلاتین‌های با منشا گیاهی که از جلبک‌ها استخراج می‌شوند نیز وجود داردومورد استفاده قرار می‌گیرد.

ژله

گرچه ۹۸ تا ۹۹ درصد ژلاتین از پروتئین ساخته شده است اما نسبت به منابع پروتئینی دیگر از ارزش کمتری برخوردار است. پروتئین‌ها حاوی اسید‌های آمینه ضروری هستند اما در این میان ژلاتین یک استسنا است و با اینکه منشا حیوانی دارد جزو پروتئین‌های کامل به شمار نمی‌رود. اما نباید نادیده گرفت که ژلاتین موجود در ژله برای بیماران مبتلا به استئوارتریت مفیداست از طرفی شکر و افزودنی‌های دیگر را هم نباید فراموش کنیم که برای افراد مبتلا به دیابت و سالمندان مضر است.

منبع :  نمناک - /ن
Tagged Under